Arvanitakis Group - Αρβανιτάκης Πέτρος, rent a luxury car in Crete

 Услуги водителя   Свадебные услуги   VIP-транспорт 

Выберите марку

 Rolls Royce  Ferrari  Lamborghini
 Porsche  BMW  Mercedes

бронирование

Календарь
Календарь

Материалы

Υπηρεσίες Σοφέρ

Διαθέτοντας τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες οδηγούς, μπορούμε να εγγυηθούμε την υποδειγματική μετακίνηση σας από και προς οποιονδήποτε προορισμό.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται στον επιχειρηματία, τον VIP ή τον επισκέπτη της Ελλάδας, όπου αναζητά μια ασφαλή και πολυτελή μετακίνηση ή σε εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν, ή δεν επιδιώκουν να το τολμήσουν σε αυτοκινητόδρομους άγνωστους προς αυτούς.

 

Επιλέξτε το πολυτελές αυτοκίνητο του στόλου μας που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σας και απολαύστε μια άνετη και συναρπαστική μετακίνηση, με συνέπεια, ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Οι επαγγελματίες οδηγοί μας, βρίσκονται στην διάθεση σας και θα πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία σας με εχεμύθεια και επαγγελματισμό. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας, μπορούν να προσαρμοστούν απόλυτα στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

 

Κατόπιν συνεννόησης, παρέχουμε την δυνατότητα επιπλέον υπηρεσιών, όπως την υπηρεσία μεταφραστή, την υπηρεσία ξεναγού ή ακόμη, την δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σωματοφύλαξης. Για περισσότερο απαιτητικές και ιδιαίτερες μετακινήσεις, παρέχουμε επίσης, την δυνατότητα αυτοκινήτου συνοδείας.

 

Εγγυόμαστε μια άψογη, συναρπαστική μετακίνηση. Ο επαγγελματισμός των οδηγών μας, σε συνδυασμό με τα μοναδικά αυτοκίνητα του στόλου μας, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε μια αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή εμπειρία.


Σε κάθε περίπτωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις.

  Петр Arvanitakis толпа. +30  6909 568 408

luxurycars.gr Copyright © 2012. All rights reserved.