Arvanitakis Group - Αρβανιτάκης Πέτρος, rent a luxury car in Crete

 Услуги водителя   Свадебные услуги   VIP-транспорт 

Выберите марку

 Rolls Royce  Ferrari  Lamborghini
 Porsche  BMW  Mercedes

бронирование

Календарь
Календарь

Материалы

Υπηρεσίες Γάμου

Η ημέρα του γάμου σας θα αποτελέσει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία αν την πλαισιώσετε με εντυπωσιακή πολυτέλεια. Λαμβάνοντας υπόψιν την ιδιαιτερότητα της ημέρας, φροντίζουμε να σας παρέχουμε την κομψότητα και το στυλ που αρμόζει σε μια τόσο ξεχωριστή ημέρα, την κομψότητα και το στυλ που σίγουρα θα συζητηθεί.

 

Επιλέξτε από το στόλο μας το πολυτελές ή το διθέσιο supercar που εναρμονίζεται καλύτερα με το ύφος και το στυλ που θέλετε να διαθέτει ο γάμος σας. Ένας από τους επαγγελματίες οδηγούς μας, θα αναλάβει την μετακίνηση σας προς την εκκλησία, άλλα και προς τους υπόλοιπους προορισμούς που απαιτεί η κάθε περίπτωση ξεχωριστά, όπως τον χώρο δεξιώσεων, της φωτογράφισης κτλ.

 

Οι επαγγελματίες οδηγοί μας, βρίσκονται στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν. 

 

Εγγυόμαστε μια αξέχαστη, συναρπαστική μετακίνηση των νεονύμφων, με ένα από τα μοναδικά αυτοκίνητα του στόλου μας, τα οποία θα προκαλέσουν σίγουρα τον θαυμασμό των καλεσμένων σας. Ο επαγγελματισμός των οδηγών μας, σε συνδυασμό με τα μοναδικά αυτοκίνητα του στόλου μας, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε μια αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

Εμπιστευτείτε μας να σας οδηγήσουμε στο όνειρο σας, με συνέπεια, ασφάλεια και σεβασμό προς τις απαιτήσεις σας.


Σε κάθε περίπτωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις.

  Петр Arvanitakis толпа. +30  6909 568 408

luxurycars.gr Copyright © 2012. All rights reserved.